O nama

Zašto odabrati nas?

Dosadašnja praksa naših pet odvjetničkih ureda gdje stalno pratimo trendove u poslovanju odvjetnika kako u zemlji tako i u Europskoj uniji te inozemstvu navela nas je na pomisao da stvorimo vezu među našim uredima koja će na visoko profesionalno kvalitetan način, a ujedno efikasan i fleksibilan pružati pravne usluge iz svih grana prava.

Našli smo da kroz ovaj način zajedničkog rada svaki od povezanih ureda može iskazati svoju osobnost i svoju kreativnost, a da svi skupa činimo zajednicu koja je ekipirana, tehnički suvremeno opremljena i sposobna preuzeti gotovo svaku vrstu pravnog posla bez obzira na složenost i obujam te iste poslove sa uspjehom okončati. Naši klijenti koji angažiraju osobno bilo koji od naših odvjetničkih uredu zapravo imaju na raspolaganju sinergiju iskustava svih povezanih odvjetnika.

  • Gdje stalno pratimo trendove u poslovanju odvjetnika kako u zemlji tako i u Europskoj uniji te inozemstvu
  • Visoko profesionalno kvalitetan način, a ujedno efikasan i fleksibilan pružanje pravne usluge iz svih grana 
  • iskazivanje svoje osobnost kreativnosti, tehnički suvremeno opremljena i sposobna preuzeti gotovo svaku vrstu pravnog posla bez obzira na složenost i obujam te iste poslove sa uspjehom okončati
  • Naši klijenti koji nas angažiraju imaju na raspolaganju sinergiju iskustava

Dugogodišnje iskustvo u pružanju odvjetničkih i pravnih usluga u različitim pravnim područjima omogućuje nam da svojim klijentima pružimo svu potrebnu pravnu podršku, i to kako u najsloženijim transakcijama, tako i u njihovom svakodnevnom poslovanju.

Naš pristup klijentima temelji se na razumijevanju potreba i ciljeva klijenata, što zajedno s našom predanošću, pouzdanošću i pravovremenoj reakciji, kao vrijednostima kojima osobito težimo u svojem svakodnevnom radu, osigurava da naši klijenti dobiju vrhunsku profesionalnu uslugu.

Svojim klijentima u mogućnosti smo pružiti pravnu podršku na engleskom i njemačkom jeziku.

Odvjetnički ured Vesna Kovačević Fras svoje stranke zastupa timski, reagirajući u najkraćem mogućem roku i na najoptimalniji mogući način. U našem radu vodi nas želja da strankama damo osjećaj potpune shvaćenosti i apsolutne sigurnosti da su u dobrim rukama. Slušajući pozorno naše stranke, posvećujući se njihovim pravnim situacijama i trudeći se da na najbolji mogući način zastupamo njihove interese i potrebe, duboko vjerujemo da možemo za svaku našu stranku osigurati najoptimalnije pravno rješenje.

Budući da smo dinamičan i fleksibilan ured, spremni smo detaljno proučiti Vaš predmet i Vaše potrebe te Vam pružiti pravno rješenje krojeno po Vašoj mjeri.

Uspjeh svakog odvjetničkog ureda uvijek se ogleda u uspješnosti njegovih stranaka.
Upravo je uspjeh naših stranaka naš primarni cilj.

Naš je osnovni cilj pružiti strankama najbolji stručni pravni savjet i pravno zastupanje. No, naš ured nudi više od samog pravnog savjetovanja i zastupanja.

Kao moderan ured sa stručnim timom posebnu pažnju polažemo fleksibilnom i dinamičnom pristupu svakom pravnom slučaju, a naš način rada je razmišljanje orijentirano na brzo i kvalitetno rješenje problema.

Temeljitim i detaljnim analiziranjem pravne situacije, te interdisciplinarnim povezivanjem različitih područja prava dolazimo do optimalnih pravnih rješenja.

Uspjeh ne poznaje mirovanje!

Zastupamo u svim fazama postupka:

– Prvi stupanj
– Drugi stupanj po žalbi
– Revizija
– Ustavni sud
– Europski sud (Court of Justice), sa sjedištem u Luxembourgu
– Europski sud za ljudska prava, sa sjedišem u Strasbourgu

Naš tim čine stručne, visokoobrazovane osobe koje na dinamičan i kreativan način profesionalno i pravovremeno pružaju različite usluge i sveobuhvatnu pravnu podršku svim klijentima poštujući njihove osobitosti i pravne potrebe. Takva razina posvećenosti potrebama klijenata nam je prioritet i zahvaljujući tome postižemo izvrsne rezultate te gradimo poslovne odnose s našim klijentima. Trudimo se pružiti konkretan pravni savjet, nastojeći primijeniti iskustvo i znanje.

Vjerujemo da je predanost radu i pružanje najkvalitetnije moguće usluge klijentu, jedini put k uspjehu, o čemu svjedoči i veliki broj dugogodišnjih klijenata koji nam je ukazao povjerenje. Osobito smo ponosni na individualni i multidisciplinarni pristup svakom pojedinom klijentu, čime se uvažava specifičnost poslovanja i potreba klijenta kao takvoga.

Osnovni cilj ureda je kvalitetno i efikasno pružanje pravnih usluga prilagođeno potrebama i interesima klijenata, razumijevanje njihovih potreba te ispunjenje njihovih očekivanja.

Nakon dugogodišnje uspješne suradnje s brojnim domaćim i međunarodnim klijentima, odvjetnički ured pruža sljedeće usluge:

svakodnevno zastupanje klijenata u parničnim i ovršnim sudskim postupcima, trgovačkim i arbitražnim sporovima, rješavanje statusnih pitanja trgovačkih društava, izrada ugovora vezanih uz nekretnine ili plovila, pružanje usluga iz područja upravnog prava, pomorskog prava, radnog prava, prava intelektualnog vlasništva, poreznog prava.

Temeljna načela u zastupanju domaćih i međunarodnih klijenata su profesionalnost, ustrajnost, pouzdanost i vrhunske stručne usluge.