Uvjeti korištenja web stranice

Opći uvjeti korištenja web stranice odvjetnik-kovacevic-fras.hr

Ovi uvjeti korištenja web stranice propisuju uvjete i pravila za korisnike i odnose se na korištenje web stranice odvjetnik-kovacevic-fras.hr koja je u vlasništvu Odvjetničkog ureda Vesna Kovačević Fras, sa sjedištem u Puli, Marulićeva 12/III. Korištenjem ove web stranice korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima korištenja web stranice.

Sadržaj web stranice na domeni odvjetnik-kovacevic-fras.hr vlasništvo je Odvjetničkog ureda Vesna Kovačević Fras te se, ukoliko to nije drugačije navedeno, ne smije kopirati, objavljivati, distribuirati i sl. bez izričitog pristanka vlasnika stranica. Sadržaji objavljeni na web stranici imaju informativni karakter, Odvjetnički ured Vesna Kovačević Fras nastoji objaviti točne informacije ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove preciznosti i potpunosti.

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz njena korištenja te prihvaća koristiti njen sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Odvjetnički ured Vesna Kovačević Fras isključuje svaku odgovornost za izravnu i neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizaći iz pristupa i korištenja sadržaja stranica, bilo kakvih pogrešaka u njihovom sadržaju ili nedostupnosti zbog tehničkih razloga.

Ova web stranica može sadržati i informacije trećih osoba te poveznice na web stranice trećih strana. Odvjetnički ured Vesna Kovačević Fras ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo kojih drugih karakteristika takvih informacija i poveznica, te ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje stranica na koje poveznica usmjerava korisnika. Web stranice trećih strana imaju svoje neovisne uvjete poslovanja te je obveza korisnika upoznati se s njima prilikom posjete tim stranicama.

Korisnik web stranice na domeni odvjetnik-kovacevic-fras.hr potvrđuje da je upoznat s činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga jer pristup web stranici može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen, te da su to događaji izvan kontrole Odvjetničkog ureda Vesna Kovačević Fras te stoga on nije odgovoran za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu.

Korištenje web stranice odvjetnik-kovacevic-fras.hr isključivo je na odgovornost korisnika. Odvjetnički ured Vesna Kovačević Fras oslobađa se od svake odgovornosti za štetu koja je mogla nastati prilikom posjete stranici uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa, prekidom u komunikacijskoj liniji, neovlaštenim pristupom, neprikladnim ponašanjem, nemarom i slično te drugih slučajeva za koje nije odgovoran vlasnik stranice.

Odvjetnički ured Vesna Kovačević Fras zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ukine ili izmijeni sadržaj Općih uvjeta korištenja ili sadržaj web stranice odvjetnik-kovacevic-fras.hr. Korisnici su dužni prije svakog korištenja web stranice odvjetnik-kovacevic-fras.hr pregledati sadržaj Općih uvjeta korištenja. Suprotno postupanje oslobađa Odvjetnički ured Vesna Kovačević Fras od bilo kakve odgovornosti. Ovi Opći uvjeti korištenja i bilo kakve njihove izmjene stupaju na snagu objavom na odvjetnik-kovacevic-fras.hr.

Informacije o vlasniku internetske stranice odvjetnik-kovacevic-fras.hr:

Odvjetnički ured Vesna Kovačević Fras
Sjedište: 52100 Pula, Marulićeva 12/III
OIB: 44529115045
E-mail: odvjetnik-fras@pu.htnet.hr